Aleví A – Atlètic de Madrid, semifinals de LaLiga Promises

Aleví A – Atlètic de Madrid, semifinals de LaLiga Promises

L’equip de Marc Serra ha superat avui el Las Palmas per 2-0 als vuitens de final i el Màlaga per 3-0 als quarts de final

El Barça jugarà demà les semifinals del torneig de LaLiga Promises que es disputa a la Ciutat Esportiva del Vila-real. L’Aleví A s’enfrontarà a les 10.00 hores a l’Atlètic de Madrid, per la Sexta TV, a la recerca d’una plaça a la gran final. Reial Madrid i Vila-real disputen la segona semifinal. La final es jugarà també demà al matí a les 13.00 hores.

Sense encaixar gols

El Barça ha demostrat avui que ha anat de menys a més en aquest torneig, el més prestigiós de la categoria aleví de 12 anys. Els nois de Marc Serra s’han desfet als vuitens de final del Las Palmas per 2-0 en un partit que sempre han tingut controlat. Jan Molina i Llorenç Ferrés han estat els autors dels gols blaugrana. A la tarda el Barça ha ofert la millor versió de la temporada i, amb un joc molt complet i efectiu, s’ha imposat per 3-0 al Màlaga. Llorenç Ferrés, Pau Fernández i Gerard Hernández han estat els autors dels gols culers. La semifinal de demà és una repetició de la final de la Danone Cup de fa dues setmanes, en què es va imposar l’Atlètic de Madrid per 1-3. El Barça busca ara la revenja.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut