Reconeixement del Club al Barça CBS pel seu ascens a la Lliga Femenina 2

Reconeixement del Club al Barça CBS pel seu ascens a la Lliga Femenina 2

El Club ha homenatjat el primer equip del Barça CBS, que aquest curs ha aconseguit l’ascens a la Lliga Femenina 2

El Barça CBS, el primer equip femení de bàsquet, ha estat homenatjat aquest dimecres a la Sala Berlin del Camp Nou. I és que les noies que entrena Mateo Rubio han aconseguit l’ascens a la Lliga Femenina 2, segona categoria del bàsquet femení, després d’un any brillant a la Copa Catalunya.

Aquesta temporada les blaugranes han acabat en primera posició a la primera i segona fase de la competició catalana. Això va permetre a les de Sant Feliu disputar la Final Four de la Copa Catalunya, competició que van guanyar amb solvència. Aquest títol les va classificar per a la fase d’ascens a la Lliga Femenina 2 i no van fallar: tres victòries en tres partits i ascens garantit.

“Una temporada magnífica”

En el reconeixement d’aquest dimecres hi ha assistit Oriol Tomàs, membre de la Junta Directiva responsable dels esports amateurs, així com Jaume Carreter, membre de la Comissió Social i coordinador de les seccions amateurs, i Ferran Butxaca, membre de la Comissió Esportiva del bàsquet femení.

En el torn de parlaments Tomàs ha explicat: “Les seccions amateurs sou molt importants per al Club, sou tan importants com qualsevol equip professional. Us dono les gràcies en nom del Barça per aquesta gran temporada”

Jaume Carreter, per la seva banda, ha comentat: “Estem molt satisfets, ha estat una temporada magnífica, brillant. Heu lluitat d’una manera brillant per aconseguir el títol i l’ascens”.

Butxaca, finalment, ha declarat: “És un projecte que vam engegar fa anys i estem molt contents per com estan anant les coses. Estic absolutament convençut que el curs vinent, a la Lliga Femenina 2, farem una gran temporada”.

“Gràcies al Club pel seu suport”

La capitana de l’equip, Mónica Lázaro, ha destacat: “Voldria agrair aquest acte, fa 4 anys que sóc a Sant Feliu i rebre aquest reconeixement és molt important i voldria donar les gràcies al Club pel seu suport”

Finalment, se’ls ha fet entrega d’un obsequi a tot l’equip i l’staff, mentre que des del Barça CBS s’ha obsequiat Tomàs, Carreter i Butxaca amb una samarreta de l’equip. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut