Lliurament d'insígnies d’or i brillants als socis del 1941

Lliurament d'insígnies d’or i brillants als socis del 1941

Josep Maria Bartomeu i Jordi Cardoner assisteixen, a la Llotja President Suñol del Camp Nou, a l’acte d’homenatge a 26 socis que compleixen 75 anys de fidelitat al Club

El FC Barcelona ha celebrat aquest dijous l’acte d’entrega de les insígnies d’or i brillants del Club als socis que compleixen 75 anys de fidelitat al Barça. El president Josep Maria Bartomeu, acompanyat del vicepresident primer Jordi Cardoner, ha lliurat les insígnies als 26 socis que han estat presents en aquest homenatge.

L’acte, celebrat a la Llotja President Suñol del Camp Nou, ha tornat a ser un esdeveniment ple d’emoció en què els socis, acompanyats pels seus familiars, han rebut un reconeixement als 75 anys de vida barcelonista. Entre els assistents d'avui cal remarcar la presència de l’exdirectiu del Club Jaume Amat, que ha rebut la seva insígnia d’or i brillants acompanyat de molts familiars. També ha assistit a l'emotiu acte l’actual directiu Joan Bladé, que ha acompanyat un dels seus familiars.  

Els socis guardonats van incorporar-se al Club l’any 1941, en un període difícil de postguerra, un cop acabada la Guerra Civil i en uns moments molt durs per al nostre país i per al FC Barcelona. Després dels foscos anys del conflicte bèl·lic, l’any 1941 ja es va fer evident un notable increment en el nombre de socis del Club, en una societat en què el futbol tornava a recuperar el seu lloc de privilegi dins la preferència dels ciutadans.

Els socis que han rebut la seva insígnia d’or i brillants van fer-se socis del Barça de molt joves i han mantingut la seva vinculació barcelonista durant 75 anys. Tota una vida de sentiment i amor al Club i tot un model per a les generacions de socis que han vingut al seu darrere.

“Moltes felicitats i moltes gràcies per tants anys de suport constant”, ha manifestat Josep Maria Bartomeu en el parlament dirigit als socis presents. “Vosaltres us vau fer socis l’any 1941 i no cal dir que vau ser uns valents, perquè aquells eren temps molt difícils i no era fàcil ser del Barça en aquella postguerra”, ha afegit.

“Durant tots aquests anys heu pogut viure moltes etapes del nostre Barça, amb moments difícils, però també amb victòries”, ha continuat el president del Barça. “Acabem de celebrar els 25 anys de la primera Copa d’Europa a Wembley i durant aquests darrers anys heu pogut assistir als millors èxits del Barça. Entre tots hem situat el Club en una posició capdavantera de l’esport internacional i amb un lideratge que no us podíeu imaginar en aquells primers anys de la vostra vinculació barcelonista”, ha conclòs.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut