Acte d’agraïment als voluntaris de la Creu Roja que participen en el projecte ‘T’acompanyem’

Acte d’agraïment als voluntaris de la Creu Roja que participen en el projecte ‘T’acompanyem’

El vicepresident primer del Barça, Jordi Cardoner, i el president de la Creu Roja a Catalunya, Antoni Aguilera, han presidit l’acte de reconeixement als voluntaris que col·laboren en aquest servei

La Sala Berlín del Camp Nou ha acollit aquest dissabte l’acte d’homenatge que el FC Barcelona ha fet als voluntaris de la Creu Roja que aquesta temporada han col·laborat amb l’Oficina d’Atenció Especialitzada (OAE) del Club, que és la que gestiona i coordina el programa T’acompanyem. El Barça ha volgut agrair la feina dels voluntaris que ajuden en cada partit els socis amb mobilitat reduïda i que tenen problemes per accedir al Camp Nou.

El vicepresident primer del Club i responsable de l’Àrea Social, Jordi Cardoner, i el president de la Creu Roja de Catalunya, Antoni Aguilera, han presidit l’acte, com a màxims representants de les dues institucions que col·laboren en el servei T’acompanyem. També han estat presents Emili Rousaud, directiu del FC Barcelona responsable de l’OAE, i Josep Quitet, vicepresident primer de la Creu Roja Catalunya.

Més d’un miler de serveis

El projecte T’acompanyem ha realitzat aquesta temporada 1.215 serveis dins de l’Estadi i un total de 186 serveis de recollida a domicili i transport adaptat, en desplaçaments fora de Barcelona o a la final de la Copa del Rei.

En els seus cinc anys de funcionament, T’acompanyem ha estat present en 152 partits i s’han efectuat més de 6.000 serveis, la majoria dels quals al Camp Nou, encara que puntualment també s’ha acompanyat aficionats a altres estadis on el Barça ha disputat partits importants, a més de funcionar també durant les celebracions de les assemblees de socis. Al llarg d’aquests anys, 350 voluntaris han format part del servei T’acompanyem, i entre els socis blaugrana, cada temporada figura entre els serveis del Club més ben valorats.

Declaracions de Jordi Cardoner, vicepresident primer del FC Barcelona:

“Aquest és un acte que fem únicament per donar-vos les gràcies. Us volem agrair la vostra voluntat de servei i d’estima a les persones, especialment a aquelles que més ho necessiten. La vostra actitud permet fer feliços a moltes persones que els hi possibiliteu l’accés al futbol en directe, però també feu feliços els seus familiars, que sempre es mostren molt agraïts pel servei i l’atenció que troben en tots vosaltres. T'acompanyem és un servei que ha estat molt ben acollit per tota la comunitat barcelonista i que creix dia a dia gràcies a la vostra dedicació”.

Declaracions d’Antoni Aguilera, president de la Creu Roja Catalunya:

T’acompanyem és un projecte que contribueix a generar il·lusió, la il·lusió de poder seguir un partit del Barça des del camp, al qual també tenen dret les persones amb problemes de mobilitat. Un dret que des de la Creu Roja volem ajudar a garantir. Volem donar les gràcies als voluntaris per aquesta enorme tasca d’integració, de normalització, de dignificació i d’equitat social”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut