Gerard López: “L’ascens encara no està fet, volem que tothom vingui al Mini”

Gerard López: “L’ascens encara no està fet, volem que tothom vingui al Mini”

El tècnic blaugrana ha destacat en roda de premsa que “el resultat del partit d’anada és molt positiu però s’ha de rematar, necessitem que tothom sumi”

El tècnic del Barça B, Gerard López, ha destacat en la prèvia del partit de tornada davant el Racing de Santander, que “l’ascens encara no està fet, i que han de tenir cautela i humilitat”. L’entrenador culer ha declarat: “La setmana ha estat agraïda quant a il·lusió, vam fer una bona feina a Santander i això en el dia a dia s’agraeix. Però hem d’intentar mantenir el respecte davant un rival que és perillós i està ferit, i això encara el fa més perillós”.

“Volem que tothom sumi, que tothom vingui a donar suport a l’equip al Mini”

Gerard, a més, ha afegit: “Ho hem de rematar, aquesta és la sensació que tenim tots. Hem d’intentar mantenir la concentració màxima per poder aconseguir l’objectiu, que encara no està fet. Que tothom sumi, que tothom vingui a donar suport al Mini. Hem d’intentar rematar el gran partit de l’anada amb un bon partit a la tornada”.

Quant a les possibles sensacions de l’equip, el tècnic català ha assegurat que “és normal que hi hagi nervis, però s’han de saber controlar”. “Estem davant d’una oportunitat única i un repte que ens vam marcar a principi de temporada, i hem treballat molt per arribar fins aquí”, ha afegit Gerard.

La concentració, clau

L’entrenador blaugrana també ha parlat de la preparació del matx de tornada d’aquesta última eliminatòria de la fase d’ascens a Segona A: “Amb un doble partit tens la referència del partit d’anada, però hem estat veient els últims partits del Racing i ja va remuntar contra el Villanovense. És un equip que aquesta temporada ha marcat molts gols i n’ha rebut pocs. Seran perillosos perquè ells creuran a remuntar, però hem d’intentar aïllar-nos i pensar només en el partit, com vam fer amb l’anada a Santander. Demano màxima concentració”.

A més, Gerard ha recordat els objectius del Barça B: “Tenim un doble repte: intentar que el filial estigui a la màxima categoria en què pot estar, a Segona A, i per altra banda l’aspecte formatiu, del creixement del jugador, que l’hem aconseguit i assolit, fet que m’enorgulleix. Els jugadors han crescut i han millorat”.

Finalment, el tècnic culer s’ha referit a la baixa de Fali: “Tinc una plantilla bona i molt àmplia per poder suplir la baixa de Fali”. “Tot i així, em sap greu per ell, és un jugador molt competitiu que no es vol perdre mai cap partit”, ha conclòs.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut