Insígnies de plata per a un centenar de socis de 1992

Insígnies de plata per a un centenar de socis de 1992

El vicepresident primer Jordi Cardoner i Casaus i el directiu Pau Vilanova lliuren els guardons en un acte celebrat a l’Auditori 1899

L’Auditori 1899 ha estat l’escenari aquest dilluns d’un nou acte de  lliurament d’insígnies de plata als socis que es van vincular al Club l’any 1992 i que per tant compleixen aquest any el seu 25è aniversari com a membres del FC Barcelona. L’acte ha comptat amb la presència d’un centenar de socis que han estat acompanyats per diferents familiars.

El lliurament d’insígnies ha estat presidit pel vicepresident primer del Club i responsable de l’Àrea Social i de la Fundació del FC Barcelona, Jordi Cardoner i Casaus, acompanyat pel directiu responsable del moviment penyístic, Pau Vilanova.

Jordi Cardoner ha felicitat els socis pels seus 25 anys de vinculació al Club i ha recordat que es van fer socis l’any 1992, “un any històric pel nostre Club en el què es va aconseguir la primera Copa d’Europa, i per a la nostra ciutat, que va organitzar els millors Jocs Olímpics de la història i que van significar per Barcelona i Catalunya un important canvi i un impuls cap endavant”.

El vicepresident blaugrana s’ha referit al bon moment que aquests socis han pogut viure durant aquests anys: “Vosaltres us vau fer socis quan començava un període d’èxits esportius i d’un gran creixement social de l’entitat, que l’ha portat a ser el millor Club, tant pel seu potencial esportiu, com pels seus valors i per la seva tasca social reconeguda arreu del món”.

Jordi Cardoner també ha tingut un record per a tots aquells que van inculcar el sentiment barcelonista a tots els socis guardonats i ha remarcat que “aquesta és una insígnia que premia un passat, però que també mira cap al futur i espero que d’aquí 25 anys més vingueu de nou a buscar la vostra insígnia d’or”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut