Comunicat del FC Barcelona

Comunicat del FC Barcelona

El FC Barcelona s'expressa sobre les declaracions efectuades pel soci Sr. Agustí Benedito posant en dubte les seves obligacions pendents amb l’Entitat

Davant les declaracions efectuades pel soci Sr. Agustí Benedito aquest migdia posant en dubte les seves obligacions pendents amb l’Entitat després de la darrera campanya electoral, el FC Barcelona expressa el següent:

- Tal com va manifestar el portaveu del Club dilluns passat, el FC Barcelona respecta la iniciativa de qualsevol soci d’emprendre aquelles accions que consideri oportunes en el marc dels seus estatuts.

- D’acord amb el que estableixen aquests estatuts, per interposar una moció de censura cal complir tot un seguit de requisits que no es donen, en cap cas, en la iniciativa empresa fins avui pel Sr. Agustí Benedito. D’altra banda, el FC Barcelona considera que els socis que vulguin formular una moció de censura han d’estar al corrent de les seves obligacions amb el Club.

- En aquest sentit, el FC Barcelona constata que el Sr. Agustí Benedito manté un deute amb el Club des del 23 de juliol de l’any 2015. Mitjançant l’Oficina d’Atenció al Barcelonista, el Club va remetre a la seva candidatura la factura corresponent als serveis que havia contractat amb motiu de la campanya electoral de l’any 2015.

- La quantitat pendent de liquidar corresponent a aquesta factura ha estat reclamada en diverses ocasions i per diversos mitjans per part del personal de l’Oficina d’Atenció al Barcelonista.

- Ateses les manifestacions efectuades avui pel Sr. Agustí Benedito, en el sentit de procedir al pagament del deute pendent, el FC Barcelona li ha enviat novament la factura en qüestió per tal que la pugui liquidar de manera immediata.

- El FC Barcelona lamenta profundament la falta de respecte que el Sr. Agustí Benedito ha mostrat en relació amb els empleats del Club, tant al seu portaveu, com als professionals de l’Oficina d’Atenció al Barcelonista encarregats de gestionar i atendre les necessitats de totes les candidatures que es van presentar a les darreres eleccions.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut