Els veterans blaugrana s’imposen al Dinamo Sassari per 67-60

Els veterans blaugrana s’imposen al Dinamo Sassari per 67-60

El partit va tenir lloc el cap de setmana passat a la IX Edició Trofeu Nacex 2017, organitzat conjuntament amb l'Ajuntament de Cornellà i el CB Cornelllà

Després d'un cap de setmana ple d'activitats, el diumenge es va disputar el partit de bàsquet que va enfrontar el Barça Veterans amb l'equip convidat en aquesta ocasió, el Dinamo Sassari. El partit va tenir lloc a les instal·lacions del Parc Esportiu Baix Llobregat de Cornellà de Llobregat.

Lliurament d'obsequis previ al matx

Després de la presentació dels jugadors, es va celebrar el lliurament d'obsequis per part del president de l'Associació de Veterans, Pedro Ansa, que va fer entrega d'una samarreta a José Manuel Parrado, regidor d'Esports de l'Ajuntament de Cornellà, una placa commemorativa a José Manuel Hernández, president del CB Cornellà, i una samarreta a l’Arianne Muñoz, directora de màrqueting de Nacex.

El FC Barcelona va estar representat per Xavier Gomis, membre de la Comissió Esportiva de bàsquet del Barça.

Un bon espectacle a la pista

A continuació va començar el partit. Es va poder veure un bon espectacle i el públic assistent va poder gaudir d'un matx competitiu i disputat. Durant tot el partit, el marcador va estar molt igualat i la professionalitat dels dos equips va ser evident.

Finalment la victòria final va ser per als blaugranes, amb un resultat final de 67 a 60.
 
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut