Els Barça Legends tornen a trepitjar la gespa del Camp Nou

Els Barça Legends tornen a trepitjar la gespa del Camp Nou

Les llegendes culers s’han entrenat sobre la gespa de l’Estadi blaugrana en la prèvia del partit de divendres contra el Manchester United Legends

Els Barça Legends continuen la seva preparació per al partit contra el Manchester United Legends (divendres, 19h). Les llegendes blaugranes han entrenat aquest dijous sobre la gespa del Camp Nou, tot just després de la roda de premsa de José Mari Bakero, Belletti i Nadal. La majoria dels protagonistes s’han pogut exercitar en aquesta sessió preparatòria, al mateix estadi on divendres oferiran de nou el seu futbol a tots els barcelonistes.  

Els exfutbolistes culers s’enfrontaran al combinat del conjunt anglès en un partit solidari, on tots els beneficis d’aquest partit seran destinats al projecte PCCB (Pediatric Cancer Center Barcelona), de l’Hospital Sant Joan de Déu, que té com a missió garantir el tractament oncològic a tots els nens malalts. Cal recordar que el preu de l’entrada oscil·la entre els 10 € i els 19 €, i els beneficis seran donats en la seva totalitat per a la construcció del nou centre i la investigació contra el càncer infantil.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut