Juliano Belletti:

Juliano Belletti: "Serà una jornada per gaudir d'un bon futbol i per ajudar a la gent"

L'ex lateral del FC Barcelona, actualment ambaixador blaugrana, ha destacat el caràcter solidari del partit dels Legends contra l'United i ha remarcat que "el Barça és molt més que un Club que només es preocupa per guanyar"

Si aquest dimarts era Edmílson el Barça Legends que passava per Barça TV per parlar del partit que aquest divendres jugarà el Barça contra el Manchester United al Camp Nou (19 hores, Barça TV i BarçaVÍDEO), aquest dimecres ha estat el torn de Juliano Belletti, l'heroi de Paris 2005. I és que el brasiler ha passat pel programa 'Hora B' a dos dies de l'enfrontament solidari. "Serà una gran oportunitat per veure jugadors de nivell mundial, que han estat importants i han tingut molt protagonisme. Un gran espectacle que permetrà tornar a gaudir de grans estrelles", ha dit, abans d'afegir:" Serà una jornada per gaudir d'un bon futbol i per ajudar a la gent".

Així doncs, l'ex lateral ha destacat el caràcter benèfic del partit dels Legends. Recordar que els beneficis aniran destinats íntegrament al projecte PCCB (Pediatric Cancer Center Barcelona), de l'Hospital Sant Joan de Déu, que té com a missió garantir el tractament oncològic a tots els nens malalts. Els beneficis seran utilitzats per a la construcció del nou centre i per a la investigació contra el càncer infantil.

Ambaixador del Club, Belletti a més ha volgut remarcar la importància de tenir l'oportunitat de ser un exemple: "El gol de París m'ha donat l'oportunitat de fer el que estic fent, que és transmetre el missatge i els valors del Barça, així com ensenyar al món el que està fent l'entitat". "És un club que no només està preocupat per guanyar, sinó que intenta ajudar a la gent. Estic encantat de poder participar d'això", ha sentenciat.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut