Les 10 notícies més destacades de la setmana

Les 10 notícies més destacades de la setmana

Repassa les 10 publicacions més importants que ens ha deixat l’actualitat blaugrana d’aquesta setmana

Arribem al final de la setmana i és el moment de repassar les notícies més destacades. La presentació d’Abidal com a nou ambaixador del Club, el retorn de Ronaldinho al Camp Nou, l’aliança entre la Fundació i l’ACNUR o la recuperació d’Aleix Vidal són alguns dels temes més importants:

Éric Abidal ha estat una figura molt estimada pels barcelonistes, tant pel seu talent al terreny de joc com per la seva lluita fora del camp.

Ronaldinho tornarà a vestir la samarreta blaugrana al Camp Nou. Jugarà amb els Barça Legends en el partit del 30 de juny contra el Manchester United Legends.

La plataforma Deezer ens descobreix quina és la música favorita dels futbolistes del primer equip.

Marlon Santos continuarà al FC Barcelona. El Club va comunicar que el brasiler estarà lligat al Barça les tres properes temporades.

La Fundació FC Barcelona i l’ACNUR van anunciar una gran campanya conjunta per reunir suport a favor dels infants refugiats. Messi i Neymar Jr han estat el primers a unir-s’hi. 

Piqué descriu els seus companys amb els famosos emojis. Descobreix quin elegeix per a cada jugador.

Aleix Vidal va tornar a jugar a la final de la Copa del Rei 105 dies després de lesionar-se. Descobrim com va ser el seu procés de recuperació

Rècord històric d'assistència al Palau Blaugrana en un partit de futbol sala. Un total de 6.923 espectadors van presenciar el quart partit de la final de lliga davant el Movistar Inter.El Barça Femení guanya la Copa de la Reina davant l'Atlètic de Madrid per 4-1 en el darrer partit de Xavi Llorens a la banqueta.El Barça B ha aconseguit un important triomf contra el Racing de Santander, en el partit d'anada de l'última eliminatòria d'ascens a Segona A. Els de Gerard López hauran de defensar un 1-4 al Mini per ser equip de la categoria de plata.
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut