Els gols del Barça al Manchester United als Estats Units

Els gols del Barça al Manchester United als Estats Units

No et perdis les tres dianes que els blaugranes han realitzat en les gires americanes davant el conjunt anglès

El FC Barcelona i el Manchester United es tornaran a enfrontar aquest estiu a la gira dels Estats Units. De fet, queda just un mes perquè tots dos equips es tornin a veure les cares a la pretemporada en la International Champions Cup. Enguany, ho faran a Washington, tal com ja ho van fer el 2011, en què tot i perdre el partit per 1-2 els seguidors blaugrana van poder gaudir d’un gran gol de l’exblaugrana Thiago Alcántara. Un duel que va arribar dos mesos després de la victòria dels blaugranes a la final de la Lliga de Campions a Wembley (3-1). De fet, el seu germà Rafinha també va veure porteria en l’amistós del curs passat a Santa Clara, a Califòrnia, amb un gran gol també des de fora de l’àrea. El partit també el perdria el Barça per 1-3.

El primer precedent entre el Barça i el Manchester United als Estats Units data del 2003, quan el Barça no va poder superar el conjunt dirigit per Ferguson (1-3). Una pretemporada en què Ronaldinho s’estrenava amb la samarreta blaugrana. En aquell partit, el crac brasiler va fer l’assistència del gol barcelonista que Kluivert va rematar de manera notable amb el cap. Gaudeix dels gols del Barça al Manchester United als Estats Units amb aquest vídeo.

Els Barça Legends, divendres al Camp Nou

De fet, tant Ronaldinho com Kluivert, protagonistes d’aquell gol al conjunt anglès el 2003 a Philadelphia, estaran presents en el partit d’aquest divendres que es disputarà al Camp Nou entre els Barça Legends i els Manchester United Legends (19 hores). Un duel que servirà per tornar a veure grans estrelles que han vestit la samarreta del FC Barcelona. Compra la teva entrada.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut