Liceo – Barça Lassa: Derrota per acabar la temporada (5-3)

Els blaugranes cauen davant el conjunt gallec en l’últim partit de l’era Ricard Muñoz; Álvarez, Gual i Pascual han estat els golejadors barcelonistes

El Barça Lassa no ha pogut sumar l’última victòria de la temporada després de caure davant el Liceo a domicili (5-3). En un partit en què els atacs han superat les defenses clarament, els gols de Pablo Álvarez, Gual i Pascual no han estat suficients per guanyar.

S’acomiadava la temporada amb un partidàs d’Ok Lliga entre el Liceo i el Barça Lassa. Amb els blaugranes ja campions des de fa dues jornades, els de Ricard Muñoz han sortit a la pista amb ganes d’assolir l’últim triomf de l’era Ricard Muñoz. I això s’ha vist palès des del primer minut quan Pablo Álvarez ha avançat els culers en una bona acció. Els barcelonistes, que afrontaven el partit amb la baixa de Pau Bargalló, han buscat el segon amb insistència, però ha faltat efectivitat. En un duel marcat per la intensitat ofensiva, el Liceo ha aconseguit capgirar el marcador. Primer, ha estat Carlo Di Benedetto que ha sorprès Egurrola per empatar, i després Josep Lamas i Carballeira, aquest últim a falta de 50 segons per arribar el descans, han situat el 3-1. Els blaugranes haurien pogut fer algun gol més, però s’han topat amb el porter del conjunt gallec.

Després del pas pels vestidors el matx ha començat sacsejat, ja que Marc Coy ha fet el quart per al conjunt gallec de penal. Els de Ricard Muñoz havien de reaccionar per tornar a entrar al partit. I ho han aconseguit a través de Marc Gual aprofitant una bola morta a dins l’àrea. Era el 4-2 i el Barça buscaria el tercer ràpidament a través de Pablo Álvarez, que no ha pogut aprofitar la falta, precedida d’una blava a Magalhaes.

El Liceo hauria pogut ampliar l’avantatge aprofitant que el Barça ha arribat a les deu faltes, però un gran Egurrola ha evitat l’acció amb una doble aturada. Tot i això, els gallecs han aconseguit fer el cinquè a través de Di Benedetto en una acció de contracop. El Barça, però, mai deixaria de buscar el gol, i després que el Liceo arribés a les deu faltes i Lucas Ordoñez no pogués superar Malián, sí que ho ha fet Matías Pascual en l’acció següent per situar el 5-3 i definitiu.