Luis Suárez rep l’homenatge del Nacional, el club on es va formar

Luis Suárez rep l’homenatge del Nacional, el club on es va formar

El davanter uruguaià del FC Barcelona ha rebut el reconeixement a Montevideo per la seva trajectòria al Club Nacional, i tindrà un camp amb el seu nom al Complex Esportiu Los Céspedes

Luis Suárez ha rebut un homenatge per part del seu club de formació, el Club Nacional de Football, equip uruguaià de Montevideo. L’acte s’ha celebrat al Complex Esportiu Los Céspedes, on es troben els camps d’entrenament del planter del Nacional.

A l’homenatge, Luis Suárez ha estat acompanyat de la seva dona i els seus dos fills, i, a més, hi han estat presents el president de l’entitat, José Luis Rodríguez, a més dels jugadors de la primera plantilla i els integrants de les categories inferiors del Nacional. L’acte, anomenat #SuárezEnLosCéspedes, ha volgut ressaltar el futbol base del conjunt uruguaià mitjançant el millor jugador que ha sortit del seu planter.

Un dels principals homenatges de l'acte ha estat que un dels camps de les instal·lacions a Los Céspedes durà el nom de Luis Suárez, en honor al crac uruguaià. El davanter culer, a més, ha rebut una sèrie d’obsequis, com samarretes del Nacional –equip fundat el 1899, igual que el FC Barcelona– per a ell i la seva família, amb els noms personalitzats. 

Cal recordar que l’uruguaià va arribar a les categories inferiors de Nacional el 2000, i va debutar amb només 18 anys al primer equip la temporada 2005/06, en la qual va anotar 12 gols en 34 partits, just abans de posar rumb cap a Europa. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut