Jordi Alba: “Valverde és un entrenador valent”

Jordi Alba: “Valverde és un entrenador valent”

El lateral blaugrana ha destacat en un acte que “al nou tècnic del FC Barcelona li agrada jugar molt bé amb la pilota, m’han parlat molt bé d’ell”

Jordi Alba, en un acte celebrat aquest divendres a l’Hospitalet, ha analitzat l’arribada d’Ernesto Valverde a la banqueta del primer equip. El lateral del FC Barcelona ha assegurat: “Valverde és un entrenador valent, que li agrada jugar molt bé amb la pilota. Ha tingut jugadors físicament molt forts als que ha aconseguit fer jugar amb la pilota. M’han parlat molt bé d’ell jugadors que l’han tingut”.

Pel que fa al joc de l’equip, Jordi Alba s’ha mostrat clar: “L’estil del Barça sempre ha estat el mateix. Potser ara una mica més directe a causa dels tres davanters que tenim, els tres millors del món, però hem seguit tenint la pilota, manejant-la, tenint al rival on volem”.

El lateral esquerre també ha parlat de la seva arribada: “Quan vaig arribar fa 5 anys, vaig rebre un tracte humà molt bo, tant amb els jugadors com entrenadors. De Valverde m’han parlat meravelles a nivell humà”.

Preguntat pel seu company Andrés Iniesta, el ‘18’ culer ha declarat que “desitjo que es retiri aquí, porta molts anys a un gran nivell i és fonamental que estigui amb nosaltres”. A més, pel que fa als minuts jugats, Jordi Alba s’ha mostrat clar: “És bo que hi hagi minuts per a tots, no poden jugar sempre els mateixos onze. Som una plantilla de 23 jugadors i tots han de jugar i sentir-se importants, és el que et fa guanyar títols”. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut