Movistar Inter-Barça Lassa: S’iguala la final i el Palau pot decidir (6-1)

Els blaugranes no tenen encert de cara a porteria i tornen a Barcelona amb la sèrie empatada

El FC Barcelona Lassa torna al Palau Blaugrana amb un empat a la sèrie de la final de Lliga després de perdre per 6 a 1 davant el Movistar Inter. Un resultat enganyós, ja que els culers han dominat i han disposat de les millors ocasions del partit, però no han tingut un bon dia de cara a porteria. Un penal assenyalat a Dyego sobre Rivillos a la segona meitat ha marcat el duel, i Ferrao al tram final ha aconseguit marcar el gol dels barcelonistes, el que el situa com a màxim golejador de la competició amb 35 dianes.

La primera part ha començat amb una anada i tornada d’ocasions per part dels dos equips fins que, al minut quatre, Ortiz (1-0), amb un gran xut després d’un llançament de córner, ha marcat el primer gol del matx. Després d’aquesta diana els blaugranes no s’han arronsat i han creat les millors ocasions de l’enfrontament. Dyego i Ferrao han tingut les opcions més clares després d’un xut al pal del primer al minut 11 i d’un llançament que ha fregat el pal del segon després d’una gran jugada entre els dos brasilers. Ja als darrers minuts l’equip d’Andreu Plaza ha tingut dues opcions més per marcar a través de Rafa López i altre cop de Dyego, però que han marxat fora per ben poc.

La segona part ha començat tal com havien acabat els primers 20 minuts, amb el Barça dominant però sense encert de cara a porta. Adolfo ha desaprofitat un mà a mà, després que Roger fes una gran jugada individual, i posteriorment la defensa de l’Inter ha tret un xut sota els pals de Joao.

Penal decisiu

El punt d’inflexió ha arribat al minut 28 quan els àrbitres han assenyalat un penal de Dyego a Rivillos que Borja no ha fallat (2-0). Els madrilenys han crescut i han trobat el tercer gol ràpidament. En aquest context, els d’Andreu Plaza han arriscat amb el porter jugador, però no han tingut encert de cara a porta i el Movistar Inter ho ha aprofitat per marcar el quart, el cinquè i el sisè per rematar el duel.

Tot i això, els culers han continuat lluitant per retallar distàncies i han aconseguit convertir un gol obra de Ferrao. Els blaugranes tornen a Barcelona amb la sèrie empatada, i el Palau Blaugrana pot ser el jutge de la Lliga i determinant perquè el Barça Lassa pugui aixecar el títol si guanya els dos partits a casa. El proper compromís serà dijous a les 21.30 h.