La renovació de Messi també és present al lliurament d’insígnies d’or

La renovació de Messi també és present al lliurament d’insígnies d’or

Josep Maria Bartomeu i Jordi Cardoner presideixen l’homenatge a un grup de socis que es van vincular al Barça l’any 1966

La Llotja President Suñol del Camp Nou ha estat aquest vespre escenari del darrer acte d’entrega d’insígnies d’or d’aquesta temporada, al que han assistit 26  socis, acompanyats dels seus familiars, que es van vincular al Club l’any 1966, i celebren aquesta temporada els seus cinquanta anys de socis blaugrana.

L’acte ha comptat amb la presència del president Josep Maria Bartomeu i del vicepresident primer, Jordi Cardoner, els quals han saludat els socis homenatjats i els han fet entrega dels seus guardons, en una recepció que ha permès als socis i familiars acompanyants conèixer la Llotja del Camp Nou.

Aquest lliurament d’insígnies ha coincidit el mateix dia que s’ha anunciat la renovació de Leo Messi fins el 2021, i a aquest fet s’ha referit el president blaugrana en les paraules que ha dirigit als socis homenatjats: “El Barça ha evolucionat molt des que us vàreu fer socis, fins aconseguir un lloc de privilegi com a Club i com a institució. Els darrers temps hem tingut el privilegi de viure una etapa plena d’èxits amb Messi com a gran referent. L’era Messi encara no s’ha tancat, i avui tots estem molt feliços per la seva renovació i perquè podrem gaudir de la seva persona i del seu joc durant quatre anys més”.  

Josep Maria Bartomeu ha recordat alguns aspectes de l’any 1966 relacionats amb el Barça, quan els socis presents es van vincular al Club. Aquell any va veure la primera edició del Trofeu Joan Gamper, es va guanyar la Copa de Fires, es va enderrocar l’antic camp de Les Corts i es va vendre el solar que ocupava.

Finalment, el president barcelonista ha agraït el suport dels socis assistents i la seva constància durant tots aquests anys: “Us volem donar les gràcies perquè, en aquell moment de crisi i quan el Barça no era massa ben vist per la dictadura, tots vosaltres, o aquells que us van fer socis, vau ser valents i vau ajudar a superar les dificultats i a fer créixer el Club”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut