El Casal de l’Avi Barça lliura 10.000 € a favor de la creació del futur SJD Pediatric Cancer Center

El Casal de l’Avi Barça lliura 10.000 € a favor de la creació del futur SJD Pediatric Cancer Center

L’agrupació formada per socis barcelonistes jubilats participa activament en la campanya #paralosvalientes que impulsa la Fundació FC Barcelona, entre altres entitats

Amb motiu de la festa del final de temporada que han celebrat aquesta tarda els membres del Casal de l’Avi Barça a l’Auditori 1899, ha tingut lloc l’acte d’entrega de 10.000 € que aquesta agrupació formada per socis del FC Barcelona jubilats ha donat a la Fundació FC Barcelona, a favor de la campanya #paralosvalientes, per a la construcció del SJD Pediatric Cancer Center de Barcelona.

Aquesta campanya té per objectiu sensibilitzar i implicar tot el món en la tasca de fer possible aquest nou centre hospitalari per al tractament del càncer infantil, impulsat per l’Hospital Sant Joan de Déu, la Fundació Leo Messi, la Fundació FC Barcelona i l’escola de negocis IESE.

A l’acte del lliurament ha estat present Maria Teixidor, vicesecretària de la Junta Directiva del FC Barcelona responsable del Casal de l’Avi i vicepresidenta de la Fundació FCB, juntament amb Joaquim Gabarró i Ramon Jovells, president i tresorer del Casal, Mercè Tura, del departament d’Atenció al Donant de l’Hospital de Sant Joan de Déu, i Nacho Mestre, director executiu de la Fundació FC Barcelona. Entre els prop de 200 socis del Casal que s’han reunit a l’Auditori 1899 també ha estat present Joan Casals, el popular Avi del Barça.

Joaquim Gabarró ha donat la benvinguda als assistents, i en nom de tots els socis i membres del Casal de l’Avi ha fet el lliurament del xec simbòlic dels 10.000 € a Mercè Tura, com a representant de l’Hospital Sant Joan de Déu, que ha dirigit unes paraules d’agraiment a tots els presents.

Maria Teixidor, com a membre de la Junta Directiva responsable del Casal de l’Avi i vicepresidenta de la Fundació FC Barcelona, ha estat l’encarregada de posar la cloenda a un acte que ha sabut compaginar els aspectes solidaris i lúdics de l’activitat del Casal.

L’acte celebrat a l’Auditori 1899 també ha servit per donar per acabada la temporada del Casal de l’Avi Barça i de les seves activitats fins a després dels mesos d’estiu. El Casal, que té el seu propi espai a les instal·lacions del Club, és un lloc de trobada destinat a tots els socis barcelonistes que estan jubilats.

Maria Teixidor, directiva del FC Barcelona responsable del Casal de l’Avi i vicepresidenta de la Fundació FCB:

“Estic molt orgullosa de l’actitud dels membres del Casal, que són un col·lectiu de gent gran que tenen moltes coses a donar i a ensenyar. Aquesta aportació és una mostra del cicle de la vida i de l’ajuda generacional que ofereixen els més grans als més joves. A més, el Casal de l’Avi mostra d’aquesta manera el seu compromís amb un dels projectes en què la Fundació esta implicada i que genera més il·lusió, com és la construcció d’aquest centre pediàtric per al tractament del càncer de l’Hospital Sant Joan de Déu”.

Joaquim Gabarró, president del Casal de l’Avi Barça:

“És un moment molt emocionant per a tots els membres del Casal, i estem satisfets de poder ajudar els joves que tenen aquesta malaltia. Tant de bo que la puguin superar i que tots els esforços de l’Hospital Sant Joan de Déu tinguin el seu resultat positiu. Maria Teixidor ens va donar la idea de participar en aquest projecte i l’Assemblea del Casal va decidir per unanimitat fer aquesta donació”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut