Signa i dona suport a la petició pel Dia Mundial de l’Accessibilitat Universal

Signa i dona suport a la petició pel Dia Mundial de l’Accessibilitat Universal

El FC Barcelona ofereix als seus socis i aficionats la possibilitat d’adherir-se a la sol·licitud de la creació del Dia Mundial de l’Accessibilitat Universal, que serà presentada davant les Nacions Unides.

El FC Barcelona, com a integrant de l’aliança per promoure l’accessibilitat universal, ofereix als seus socis i aficionats la possibilitat d’adherir-se a la sol·licitud de la creació del Dia Mundial de l’Accessibilitat Universal, que serà presentada davant les Nacions Unides.

L’aliança a favor d’una accessibilitat sense barreres, que formen el FC Barcelona, la Fundació FCB, l’Obra Social "la Caixa", l’empresa de geolocalització Mapp4All Universal Accessibility i l’Ajuntament de Barcelona, té l’objectiu de presentar, el 30 de setembre a les Nacions Unides, el màxim de signatures favorables a la creació d’un Dia Mundial de l’Accessibilitat Universal.

Declarem el Dia Mundial de l’Accessibilitat Universal i aconseguim un món lliure de barreres per a tothom. Junts, tots hi guanyem!

Per això, tots aquells socis o aficionats que vulgueu donar suport a aquesta sol·licitud, podeu deixar la vostra signatura a través del formulari que trobareu a l'enllaç següent.

Les entitats que han acordat aquesta aliança han elaborat i signat un manifest per a l’accessibilitat universal, amb la finalitat de millorar la qualitat de vida del conjunt de la ciutadania i promoure la inclusió.

L’accessibilitat universal permet que qualsevol persona amb alguna limitació o necessitat especial pugui moure’s sense barreres: persones amb discapacitats permanents o transitòries, gent gran, persones amb intoleràncies o al·lèrgies...

Per això volem declarar el Dia Mundial de l’Accessibilitat Universal, una jornada de conscienciació per aconseguir un món més inclusiu i lliure de limitacions, on tothom pugui accedir a tot tipus d’establiments, tingui la necessitat que tingui.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut