L’Alevi C vist des de dins

Els membres del cos tècnic de l’equip de David Sánchez van gravar amb una càmera GoPro l’experiència al Torneig Internacional Premier League a Coventry

No van guanyar el torneig, es cert, però l’experiència va ser espectacular. L’Aleví C va disputar el primer cap de setmana de juny el Torneig Internacional Premier League a Coventry (Anglaterra) on es va enfrontar en la modalitat de Futbol 9 als millors equips anglesos. Es per aquest motiu, per ser la primera vegada que un equip del FC Barcelona disputa aquest torneig, que els membres del cos tècnic de l’Aleví C es van prestar a gravar l’experiència amb una càmera GoPro que ens permetés veure en un vídeo com viu un equip del futbol formatiu amateur blaugrana un campionat com aquest.

“Va ser una experiència inoblidable. Els nostres jugadors, sobretot aquesta generació del 2006, estan acostumats a guanyar imposant la seva enorme qualitat, però allà es van trobar amb un futbol diferent, molt físic, molt vertical, de contacte, que els va sorprendre. Crec que ha estat molt bo per al seu procés formatiu descobrir un altre tipus de futbol i uns camps de dimensions superiors que obliguen a fer un esforç físic més gran”, comenta l’entrenador David Sánchez.

Eliminats a la fase de grups

Al final, l’Aleví C no va accedir a les semifinals, ja que només es classificaven els primers dels tres grups i el millor segon, tot i fer un bon campionat on van guanyar al Birmingham (2-1), Wolves (1-0), Manchester City (1-0) i Sunderland (1-0), van empatar amb el Reading (2-2) i l'Stoke City (0-0) i van perdre per la mínima amb el West Ham (0-1) i el Chelsea (0-1).