Les 10 notícies més destacades de la setmana

Les 10 notícies més destacades de la setmana

Repassa les deu publicacions més importants que ens ha deixat l’actualitat blaugrana en els darrers set dies

Arribem al final de la setmana i és el moment de repassar les notícies més destacades.La confirmació del dia pel Gamper, totes les imatges del partit entre els Legends del Barça i del Manchester United o la renovació de Carles Aleñá són alguns dels temes més importants:

DIMARTS 27-06

El Barça Lassa de bàsquet ja té data per començar la pretemporada. El 14 d’agost Sito Alonso i els més joves es posaran a treballar, mentre que el 21 començaran els jugadors del primer equip. 

DIMECRES 28-06

Eric Abidal fa un repàs a la seva trajectòria com a blaugrana. Fa deu anys que el nou ambaixador del Club va fitxar pel Barça. 

 

 

Ja hi ha data pel Gamper. El dia 7 d’agost el Barça i el Chapecoense jugaran la 52a edició del torneig al Camp Nou.Carles Aleñá renovat. El jugador del Barça B signarà per tres temporades i amb opció d’ampliar a dues més en cas de formar part del primer equip. 

DIJOUS 29-06

Fran Sánchez és presentat com a nou entrenador del primer equip del Femení. El tècnic es mostra amb moltes ganes d’afrontar aquest nou repte

DIVENDRES 30-6

El Barça Lassa d’handbol ja coneix els seus rivals de la primera fase de la VELUX EHF. Els blaugranes jugaran contra el campió, el Vardar, i es retrobaran amb Lazarov, Gurbindo i Balaguer, que juguen al Nantes.

El Barça B , el Juvenil A i el Juvenil B seguiran encapçalats per Gerard López, Gabri i Quique Àlvarez, respectivament. Els tres tècnics continuaran al capdavant dels equips de futbol formatiu professional.Què sap el primer equip de Miami? Els jugadors del Barça fan un test sobre la ciutat on estaran de pretemporada i s’enfrontaran contra el Reial Madrid 

DISSABTE 1-07

La segona equipació per a la temporada 2017/18 ja és a la botiga. La samarreta blava que ja porta el patrocini de Rakuten està disponible per a tots els aficionats culés.

Repassa tots els moments que va deixar el partit entre els Legends del Barça i del Manchester United. Coneix tots els detalls inèdits com l’arribada dels jugadors al Camp Nou i torna a veure l’exhibició de Ronaldinho. 
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut