El Barça Lassa ja coneix el calendari de l’Eurolliga

El Barça Lassa ja coneix el calendari de l’Eurolliga

L’equip de Sito Alonso començarà la lliga regular el divendres 13 d’octubre a casa contra el Panathinaikos i disputarà l’última jornada, també al Palau, contra el Khimki el 5 d’abril

El nou Barça de Sito Alonso ja coneix el calendari d’Eurolliga que haurà d’afrontar en la primera fase de la competició. Els blaugrana arrencaran la lliga regular al Palau Blaugrana el divendres 13 d’octubre, contra el Panathinaikos de Xavi Pascual, i la tancaran el dijous 5 d’abril del 2018, també al Palau, contra el Khimki rus. En total seran trenta jornades de màxima exigència competint frec a frec amb els millors equips d’Europa

Aquest és el segon any del nou format de l’Eurolliga, que en la seva primera fase enfronta tots els equips entre ells. Els rivals són els mateixos que la temporada passada però amb tres novetats: el València Basket, l’Unicaja i el Khimki, que substitueixen el Darussafaka, el Galatasaray i l’Unics Kazan. Els vuit primers classificats passaran als quarts de final, on disputaran un play-off al millor de cinc.

El nou format de la competició deixa partits del màxim nivell europeu ja des de l’inici del torneig. Alguns dels més destacats són els que el Barça ha de jugar contra el vigent campió, el Fenerbahçe (8 de desembre al Palau i 26 de gener a Istanbul); contra el campió rus, el CSKA de Moscou (1 de desembre a fora i 4 de gener a casa); o els clàssics contra el Reial Madrid (14 de desembre a fora i 23 de febrer al Palau).

A més, els blaugrana s’hauran d’enfrontar a tres equips més de la Lliga ACB: contra el València Basket (17 de novembre a casa i 16 de gener a fora), l’Unicaja (20 de desembre al Palau i el 21 de març a Màlaga) i el Baskonia (22 desembre a Vitòria i el 23 de març a Barcelona).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut