Participa al Quiz Barça Rookies, el nou concurs d'aquest estiu

Participa al Quiz Barça Rookies, el nou concurs d'aquest estiu

Cada setmana es formularan 10 preguntes diferents a l’espai web relacionades amb l’equip i sobre el bàsquet en general, amb un sorteig setmanal i 10 premis al final del concurs

El Barça Rookies estrena un nou joc per a aquest estiu, el concurs Quiz Barça Rookies, que estarà actiu des del 4 de juliol i fins al 10 de setembre, i que permetrà a tots els rookies divertir-se, aprendre i mostrar els seus coneixements al voltant del bàsquet.

Durant un total de 10 setmanes, els rookies del Barça podran participar en aquest joc de preguntes que els permetrà anar acumulant punts de cara a la classificació final del joc-concurs.

Cada dilluns es pujaran al web 10 preguntes diferents sobre els jugadors de l’equip i sobre el bàsquet en general. Els participants hauran d’intentar encertar tantes respostes com puguin i d’aquesta manera aniran sumant punts a la classificació.

Cada setmana hi haurà un sorteig entre tots els rookies que hi hagin participat, només pel fet d’haver accedit al concurs, amb un guanyador setmanal que rebrà de premi una gorra oficial de Barça Rookies.

Al final de cada setmana s’anirà creant un rànquing i un cop acabat el concurs el més de setembre s’elaborarà la classificació dels Top 10, els deu primers classificats que rebran com a premi una pilota signada pels jugadors, a més de dues entrades per al primer partit de la temporada.

Per participar al concurs cal registrar-se i fer-se Rookie, aquells que no ho siguin, des del mateix lloc web de Barça Rookies (www.fcbrookies.cat).

Barça Rookies et permet al llarg de la temporada participar en diferents concursos que ofereixen com a premi la possibilitat de viure experiències úniques i exclusives al Palau Blaugrana, que permeten conèixer a fons la instal·lació, saludar els jugadors i viure un partit molt a prop de la pista.

Fes-te Rookie i tindràs motius per divertir-te i viure el bàsquet blaugrana de ben a prop.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut