Esteban, Figueras i Font, quarts al Mundial Sub-19

Figueras ha estat el segon més valorat de la selecció espanyola en el partit amb 6 punts i 7 assistències

Màxim Esteban, Pol Figueras i Aleix Font han quedat quarts del Mundial sub-19 d’Egipte amb la selecció espanyola després de caure per 96-72 davant els Estats Units en el partit pel bronze. Des de l’inici, el duel s’ha decantat cap als nord-americans, que han mostrat una superioritat física que els ha permès fer un parcial de 10-2 ja als primers tres minuts. Una distància que s’ha eixamplat al llarg del primer quart gràcies a l’encert en el tir de tres (5/8) dels americans, que han tancat el primer període amb un contundent 25-8.

El segon quart ha estat més igualat, en part gràcies a l’actuació de Pol Figueras dirigint i anotant, però l’eficàcia dels jugadors de Calipari ha provocat que arribessin amb el resultat de 49-30 al descans.

A la represa, la selecció espanyola ha aconseguit reduir diferències, (54-40, min 25), però els Estats Units han acabat imposant la seva qualitat (68-45, min 30). A més, al minut 27 el seleccionador espanyol, Luis Guil, ha estat expulsat per doble tècnica. Al darrer període, amb tot decidit, cap dels dos equips ha premut l’accelerador i el marcador final ha estat de 96-72.