Dotze culers disputen a partir de diumenge l’Europeu

Dotze culers disputen a partir de diumenge l’Europeu

El Barça Femení aporta vuit jugadores a la selecció espanyola de Jorge Vilda, mentre que Line Røddik jugarà amb Dinamarca, Lieke Martens, amb Holanda, Elise Bussaglia, amb França, i Toni Duggan, amb Anglaterra

El Barça Femení és, juntament amb l’Atlètic de Madrid, l’equip amb més representació, amb vuit futbolistes dins d’una llista de 23, de la selecció espanyola que afrontarà a partir de diumenge l’Europeu d’Holanda. Sandra Paños, Marta Torrejón, Leila Ouahabi, Vicky Losada, Alexia Putellas, Mariona Caldentey, Bárbara Latorre i Olga Garcia són les blaugranes escollides pel seleccionador Jorge Vilda per afrontar aquest torneig.

El Barça aporta quatre jugadores més a la competició: Toni Duggan (Anglaterra), Line Røddik Hansen (Dinamarca), Lieke Martens (Holanda) i Elisse Bussaglia (França). L’equip blaugrana és, amb aquestes 12 jugadores, el segon club europeu que més futbolistes aporta al torneig per darrere del Wollfsburg (13) i per davant d’equips com l’Olympique de Lió i el Montpeller (11) o el Manchester City i el Brescia (10).

La màxima competició continental en l'àmbit de seleccions es disputarà des del 16 de juliol fins al 6 d’agost a Holanda. Espanya comparteix grup amb Anglaterra, Portugal i Escòcia. Les vuit blaugranes coneixeran directament en aquest grup la seva nova companya Toni Duggan, que ha arribat al Barça procedent del Manchester City, i que juga amb la selecció anglesa. Espanya debutarà el dimecres, 19 de juliol, contra Portugal (18.00 hores).

Tres internacionals més

La defensa blaugrana Line Røddik Hansen juga amb Dinamarca al Grup A i tindrà com a rivals Holanda, Bèlgica i Noruega. És, precisament, a l’equip amfitrió on juga la nova incorporació blaugrana Lieke Martens, que ha signat aquesta setmana procedent del Rosengärd. Elise Bussaglia (França) completa el quadre de jugadores blaugrana que disputaran l’Europeu. França ha quedat emparellada al Grup C amb Àustria, Islàndia i Suïssa.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut