Els socis més joves van estar representats al partit del Barça Legends

Els socis més joves van estar representats al partit del Barça Legends

Un total de 22 nens i nenes que complien anys aquell mateix dia van ser els encarregats de formar el passadís de benvinguda a tots els jugadors

Els socis més joves del FC Barcelona també van estar representats el divendres 30 de juny sobre la gespa del Camp Nou, amb motiu de la celebració del partit entre el Barça Legends i el Manchester United Legends, que va acabar amb un marcador d’1 a 3 a favor de l’equip anglès.

Per a aquest partit, el FC Barcelona va convidar 22 nens i nenes socis del Club a fer un passadís sobre la gespa per rebre els jugadors de tots dos equips. Tots els futbolistes que van estar presents en aquest partit van ser presentats un per un i van entrar al camp passant entre les dues files que van formar els nens i nenes socis del Club.   

Aquesta acció es va aprofitar també per donar suport a la campanya #paralosvalientes, que té per objectiu sensibilitzar i implicar tot el món en la construcció del SJD Pediatric Cancer Center Barcelona, un nou centre hospitalari per al tractament del càncer infantil, i animar la ciutadania a participar en la seva creació. Els nens participants en el passadís de benvinguda portaven posada la samarreta de la campanya #paralosvalientes i es van pintar a la cara les dues ratlles que la simbolitzen.

El criteri de selecció dels nens que van participar en aquest partit dels Legends va ser el de donar la possibilitat d’acompanyar els jugadors a joves socis que feien anys aquell mateix dia del partit, i d’aquesta manera poder agrair i premiar la seva fidelitat al FC Barcelona. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut