Jornada amb els mitjans de comunicació a Torremirona

Jornada amb els mitjans de comunicació a Torremirona

L’entrenador Gerard López i el jugador Rodrigo Tarín han atès als mitjans en roda de premsa abans de l’entrenament de la tarda

Com ja és habitual les últimes temporades, el Barça B ha fet una jornada amb els mitjans informatius durant la seva estada de pretemporada al Torremirona Golf Club. En aquesta ocasió han estat l’entrenador Gerard López i el jugador Rodrigo Tarín els qui han atès als mitjans en roda de premsa abans de l’entrenament de la tarda, completant la doble sessió del dia. Aquest dimarts serà el torn del primer partit de pretemporada, contra l’Escala (20 hores), i es podrà seguir en directe per Barça TV, fcbarcelona.cat i per Facebook live.

Declaracions Gerard López:

"Estem amb la il·lusió de l'inici de curs, de començar els primers dies d'entrenament, conèixer els nous jugadors, etc.".

"Hem de gestionar en aquest primer moment aquest overbooking que tenim a la plantilla, anar prenent decisions, començar a competir amb els amistosos que vam començar demà. Tot això amb l'experiència d'aquests últims anys i amb la il·lusió afegida i aquest punt positiu de començar sabent que l'objectiu es va complir i que som equip de Segona A".

Declaracions Rodrigo Tarín:

"La lesió? Intento portar-ho amb normalitat. No donar-li més importància de la que té. Porto diversos mesos entrenant amb l'equip i intentaré sortir al camp sense pensar en la lesió i buscant tornar a trobar bones sensacions. Estar tranquil i gaudir del moment".

"És una temporada il·lusionant per a tots, vam aconseguir l'objectiu de l'ascens així que està clar que és un any per gaudir però no podem oblidar que ens anem a haver de guanyar les coses perquè és una categoria molt competitiva i intentarem tornar a assolir els objectius" .

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut