Cara i creu per a les blaugranes a l’Europeu

Cara i creu per a les blaugranes a l’Europeu

Les vuit blaugranes internacionals amb la selecció espanyola no poden passar a les semifinals al caure contra Àustria als penals (0-0; p.5-3), mentre que Martens, Roddick i Duggan a són a semifinals amb Holanda, Dinamarca i Anglaterra respectivament

Paños, Torrejón, Leila Ouahabi, Alexia, Mariona, Vicky Losada, Olga Garcia i Bárbara Latorre s’han quedat a un pas de jugar les semifinals de l’Europeu que s’està disputant a Holanda. La selecció espanyola en un partit molt igualat i amb poques ocasions clares per part dels dos conjunts no ha pogut superar a Àustria a la fi dels 120 minuts de joc, arribant a la tanda de penals amb l’empat a zero en el marcador. Uns penals que s’han acabat decantant per les austríaques després de convertir tots els seus llançaments (5-3).

En el partit, fins a cinc blaugranes han format part de l’onze titular i Alexia i Olga Garcia han entrat al segon temps. Unes jugadores que han ofert un gran rendiment durant tot el torneig i que han tingut un rol important a la selecció jugant molts dels minuts en els quatre partits disputats. 
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut