Així serà la pretemporada del Barça Femení

Així serà la pretemporada del Barça Femení

L’equip torna a la feina el 31 de juliol, amb les proves mediques i físiques, i disputarà el primer amistós el 9 d’agost contra l’Olot

El Barça Femení iniciarà la pretemporada 2017/18 el proper 31 de juliol. Aquell dilluns, les jugadores blaugranes portaran a terme les habituals proves mèdiques i físiques. El primer entrenament de camp serà el mateix dilluns a la tarda a la Ciutat Esportiva Joan Gamper, mentre que del 7 al 12 d’agost l’activitat es desplaçarà a la Vall d’en Bas, on les jugadores de Fran Sánchez realitzaran l’estada de pretemporada.

El debut del Barça Femení 2017/18 serà un amistós davant l’Olot el dimecres 9 d’agost. Tres dies després, el 12 d’agost, jugaran el segon partit amistós contra l’AEM Lleida. El cap de setmana següent, les noies de Fran Sánchez disputaran dos partits més a Albi (França), un contra l’Olympique de Marsella i l’altre davant l’equip local, també de la Primera Divisió francesa. La preparació culer a l’agost culminarà amb la disputa de la Copa Catalunya. El divendres 25 tindrà lloc la semifinal davant de l’Europa i el guanyador jugarà la final dos dies després.

Fran Sánchez comptarà el dia 31 de juliol amb les jugadores disponibles del primer equip, més 12 noies del Femení B. Les 12 jugadores internacionals que estan disputant l’Europeu d’Holanda s’incorporaran als entrenaments del Barça Femení una vegada finalitzin la seva participació al campionat i les seves posteriors vacances. També s’incorporaran més tard les jugadores Patri Guijarro i Aitana Bonmatí, que disputaran l’Europeu Sub-19 a Irlanda del Nord.

Durant la pretemporada, dotze jugadores del filial completaran el grup que treballarà sota les ordres de Fran Sánchez. Són Gemma Font, Helena Barco, Berta Bou, Laia Codina, Judith Viñas, Anna Torrodà, Laura Martínez, Carla Armengol, Claudia Pina, Teresa Morató, Candela Andújar i Ainhoa Marín.

El nou Barça Femení 2017/2018 compta ja amb quatre cares noves: Elise Bussaglia (Wolfsburg), Natasa Andonova (PSG), Toni Duggan (Manchester City) i Lieke Martens (Rosengärd).

La pretemporada, al detall

31 de juliol: Proves mèdiques i físiques

31 de juliol: Primer entrenament a la tarda (Ciutat Esportiva)

1-5 d’agost: Entrenaments a la Ciutat Esportiva

7-12 d’agost: Estada a la Vall d’En Bas

9 d’agost: Olot – FCB Femení

12 d’agost: AEM Lleida – FCB Femení

14-17 d’agost: Entrenaments a la Ciutat Esportiva

18 d’agost: Olympique Marsella – FCB Femení (Torneig Albi, França)

20 d’agost: Albi – FCB Femení (Torneig Albi, França)

22-24 d’agost: Entrenaments a la Ciutat Esportiva

25 d’agost: FCB Femení – Europa (Semifinals Copa Catalunya)

27 d’agost: Final de la Copa de Catalunya en cas de victòria contra l’Europa

28 d’agost – 1 de setembre: Entrenaments a la Ciutat Esportiva

2/3 setembre: Inici de la Lliga

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut