Tres blaugranes, a punt per disputar el Campionat d’Europa sub-17

Tres blaugranes, a punt per disputar el Campionat d’Europa sub-17

Aleix Ordoñez i els nouvinguts Martí Gabarró i Alejandro Edo disputaran la competició que se celebrarà a Itàlia entre el 30 de juliol i el 5 d’agost

El Campionat d’Europa sub-17 tindrà tres representants de l’hoquei formatiu del FC Barcelona Lassa. El jugador infantil Aleix Ordoñez ha estat convocat per disputar la competició que se celebrarà a la localitat italiana de Fanano entre el 30 de juliol i el 5 d’agost. L’asturià Ivan Sanz també ha convocat Martí Gabarró, que s’incorpora a la base barcelonista procedent del Noia Freixenet. A la selecció portuguesa també hi haurà un representant blaugrana: el porter Alejandro Edo, que arriba a les categories inferiors del Barça procedent del Porto.

El calendari

La selecció estatal jugarà la fase de grups contra Israel, Anglaterra, Itàlia i Alemanya. D’altra banda, Portugal s’enfrontarà a Àustria, Suïssa, Andorra i Alemanya. En cas de classificar-se, Espanya i Portugal podrien coincidir a les semifinals del divendres 4 d’agost o bé a la final del dissabte 5 d’agost (21.00 h). 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut