Així serà la pretemporada 2017/18 del Barça Lassa

Així serà la pretemporada 2017/18 del Barça Lassa

L’equip de Xavi Pascual arrencarà el 4 d’agost amb un ‘stage’ a Encamp (Andorra), i disputarà partits amistosos a Colònia i Romania abans de jugar la Super Globe a Qatar

El FC Barcelona Lassa d’handbol començarà la nova temporada 2017/18 el divendres 4 d’agost amb una agenda d’allò més exigent. L’equip de Xavi Pascual arrencarà el curs amb les proves mèdiques al Palau Blaugrana i amb un ‘stage’ a Andorra, que servirà per començar a preparar les primeres competicions oficials que arribaran ben aviat. I és que els blaugranes disputaran la Super Globe a Qatar l’última setmana d’agost, i uns dies més tard es jugaran la Supercopa Asobal a Ciudad Real contra el BM Logroño La Rioja.

Durant la pretemporada ja treballaran amb el grup dues de les tres incorporacions que ha fet l’equip aquest estiu: Jure Dolenec i Alexis Borges. El francès Yanis Lenne, per la seva banda, s’hi incorporarà més tard amb Dika Mem, un cop finalitzi la seva participació al Mundial Sub-21 que s’està disputant a Algèria.

L’estada de quatre dies a Encamp (del 4 al 8 d’agost) donarà pas als primers partits amistosos de preparació, que seran lluny de Barcelona. Els homes de Xavi Pascual viatjaran primer a terres alemanyes el dia 12, concretament a Colònia, per disputar un amistós contra el THW Kiel el 13 d’agost. Posteriorment, sense passar per Barcelona, els barcelonistes viatjaran a Bucarest, on s’estaran fins al dia 18. L’estada a la capital romanesa conclourà amb un amistós contra el CSM Bucarest, dirigit pel català Pau Campos i en què també juga l’exblaugrana Antonio García.

Arriba la competició oficial

En tornar de Romania, el Barça Lassa treballarà al Palau Blaugrana abans de viatjar a Qatar el dijous 24 per disputar la Super Globe. Els culers debutaran el dia 25 als quarts de final del Mundial de Clubs d’handbol contra l’Esperance Sportive tunisià. Un cop finalitzada la competició, els de Xavi Pascual tornaran a Barcelona el 29 d’agost per començar a preparar la Supercopa Asobal, que es jugarà a Ciudad Real el dia 2 o 3 de setembre contra el BM Logroño La Rioja.

Serà la setmana prèvia a l’inici de la Lliga Asobal. El Barça Lassa començarà la defensa del títol el cap de setmana del 9 i 10 de setembre, i aquest dijous 27 de juliol coneixerà el calendari complet de la competició, en el sorteig que se celebrarà a les 12 hores a Madrid. Abans que arrenqui la Lliga, però, els blaugrana disputaran la semifinal de la Supercopa de Catalunya, el 6 de setembre (20.30 h), a la pista del Sant Esteve Sesrovires.

Consulta el calendari de l’inici de la temporada 2017/18 del Barça Lassa.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut