Els números de l’MVP Pau Bargalló en la seva primera temporada al Barça Lassa

Els números de l’MVP Pau Bargalló en la seva primera temporada al Barça Lassa

El jove de Sant Sadurní ha realitzat un excel·lent paper en la seva estrena com a blaugrana i ha estat considerat el millor jugador de l’OK Lliga i de la Copa del Rei

Pau Bargalló ha completat la seva primera temporada al FC Barcelona amb molt bona nota. L’única incorporació de la temporada anterior va ser presentada el 2 d’agost del 2016 a la sala de premsa del Palau Blaugrana. “Vull adaptar-me molt ràpid, treballar molt i guanyar tots els títols possibles”, va dir llavors el de Sant Sadurní. Gairebé un any després, el petit dels germans Bargalló ha sumat una OK Lliga i una Copa del Rei al seu palmarès. I, a més, ha estat escollit l’MVP de les dues competicions.

Una temporada amb protagonisme

Després d’haver-se format al Noia Freixenet i d’haver-se agafat impuls al Liceo, Pau Bargalló ha registrat números molt positius en la seva primera temporada a Can Barça. Entre totes les competicions oficials, ha acumulat 36 gols i 21 assistències després d’haver jugat els 44 partits en què ha estat convocat (34 victòries, 4 empats i 6 derrotes). En aquests duels, s’ha consolidat com una peça important per a l’equip (24 titularitats) i també ha estat el segon màxim golejador (per darrere de Pablo Álvarez; 50) i el segon millor assistent (per darrere de Marc Gual; 27).

Una OK Lliga molt regular

Pau Bargalló ha conquerit el seu primer títol de l’OK Lliga en la primera campanya com a blaugrana, registrant fins a 23 dianes en 29 partits. L’únic duel que s’ha perdut ha estat el Liceo-Barça de l’última jornada, ja que va ser intervingut d’una fractura nasal que va patir en el Reus-Barça en què es va certificar el títol. El ‘8’ blaugrana ja va marcar en la primera jornada contra el Vendrell i ho va fer en 16 més. El seu paper va ser important, per exemple, en duels contra el Lloret (autor d’un pòquer) o a la pista del Manlleu (fent la diana que va donar el triomf).

És per totes aquestes dades i pel seu protagonisme a la pista que ha estat nomenat MVP de l’OK Lliga 2016/17, gràcies als vots dels tècnics i capitans de cada equip. En segona i tercera posició hi ha figurat Pedro Henriques i el golejador Raül Marín, del Reu Deportiu. El seu germà Jordi va ser MVP les temporades 2012/13 i 2015/16 i l’últim jugador del Barça que va ser escollit MVP va ser Marc Torra, el curs 2011/12.

Decisiu a la Copa del Rei

El torneig del KO va ser el primer títol que va guanyar Pau Bargalló al Barça. I ho va fer amb un protagonisme d’allò més especial. Als quarts de final va marcar una diana contra el Voltregà i, a la semifinal contra el Liceo, va encertar a la tanda de penals. El seu encert, junt amb el de Panadero i Sergi Fernández, va permetre accedir a una final en què Pau Bargalló va brillar amb llum pròpia. Va inaugurar el marcador, va desempatar el 2-2 i, en l’últim minut, va agafar la responsabilitat d’executar un penal que va acabar transformant davant Pedro Henriques.

Preparant el Mundial

Després d’haver disputat l’Europeu del 2016, Bargalló també ha estat convocat per disputar els World Roller Games 2017 (del 3 al 9 de setembre amb la selecció estatal). El jugador de 23 anys està preparant la competició al CAR de Sant Cugat i s’incorporarà a l’equip d’Edu Castro un cop torni de Nanjing (Xina). 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut