Com és un dia a la vida de Luis Suárez?

Com és un dia a la vida de Luis Suárez?

Descobreix les interioritats d’un dia com a blaugrana del crac uruguaià. Els entrenaments, els viatges o la sortida al camp, en un vídeo exclusiu

Luis Suárez afrontarà aquesta propera temporada el seu quart any com a jugador del FC Barcelona. Des que va arribar al conjunt blaugrana a l’estiu del 2014, el davanter uruguaià ha demostrat tot el seu potencial. Com a integrant d’un trident de somni amb Messi i Neymar Jr, ha fet gaudir els aficionats blaugrana i ha ofert un rendiment espectacular, marcant 121 dianes en 146 partits. La seva gana, però, no s’acaba mai, i Suárez vol continuar guanyant títols i celebrant gols amb la samarreta del Barça.

Però..., algun cop t’has preguntat com és un dia a la vida de Luis Suárez abans d’afrontar un partit o un entrenament? En el següent vídeo mostrem imatges inèdites del ‘9’ del Barça. La seva arribada a la Ciutat Esportiva per entrenar, els viatges amb avió, l’arribada a l’Estadi, la sortida pel túnel de vestidors o l’escalfament amb els companys. Gaudeix de tot això i més, clicant al ‘play’!

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut