Local

El Barça 2017/18 arrenca aquest dimecres amb 18 jugadors

14 jugadors del primer equip i quatre del B iniciaran la pretemporada aquest dimecres i la resta s’hi aniran incorporant progressivament

El primer equip de futbol tornarà a l’activitat a la Ciutat Esportiva Joan Gamper demà dimecres, 12 de juliol, a partir de les 9 hores, amb les corresponents analítiques i proves mèdiques. En aquest primer dia de pretemporada s’incorporaran 18 jugadors, quatre d’aquests del Barça B. El primer entrenament sota les ordres d’Ernesto Valverde està programat a les 18.30 hores.

Divendres, 14 de juliol, està previst que s’hi incorporin sis jugadors internacionals (Sergio, Denis Suárez, Iniesta, Jordi Alba, Digne i Umtiti) que han disputat partits amb les seves seleccions durant el mes de juny. A l’endemà dissabte serà el torn de Messi, Neymar Jr, Arda i Piqué després de participar en els actes a Tòquio amb motiu de la presentació de l’acord de patrocini amb Rakuten. Per últim, Ter Stegen i André Gomes, que van disputar la Copa Confederacions, iniciaran la pretemporada un cop finalitzada la Gira pels Estats Units.

A continuació, s’especifica la data d’incorporació dels jugadors:

12 de juliol

S'incorporaran els següents jugadors: Rakitic, Suárez, Rafinha, Cillessen, Mascherano, Alcácer, S. Roberto, Aleix Vidal, Marlon, Douglas, Vermaelen, Samper, Munir, Deulofeu (previst que s’incorpori a la tarda), Ortolá, Aleñá, Cucurella i Palencia.

14 de juliol

S'incorporaran els següents jugadors: Sergio, Denis Suárez, Iniesta, Jordi Alba, Digne i Umtiti.

15 de juliol

S'incorporaran els seguüents jugadors: Arda, Messi, Neymar Jr i Piqué.

Els entrenaments previstos per a aquesta setmana són els següents:

Dimecres, 12 de juliol

9 hores. Analítiques i proves mèdiques
18.30 hores. Entrenament 

Dijous, 13 de juliol

9.30 hores. Entrenament 
18.30 hores. Entrenament 

Divendres, 14 de juliol

9.30 hores. Analítiques i proves mèdiques dels jugadors internacionals que s’incorporen
18.30 hores. Entrenament 

Dissabte, 15 de juliol

9.30 hores. Entrenament 
18.30 hores. Entrenament

Diumenge, 16 de juliol

9.30 hores. Entrenament 

Més notícies aquí