El Dr. Jordi Monés fa una conferència sobre el Barça Innovation Hub davant el sector tecnològic de Catalunya

El Dr. Jordi Monés fa una conferència sobre el Barça Innovation Hub davant el sector tecnològic de Catalunya

El comissionat del projecte va participar dijous en la novena edició del Baròmetre TIC organitzat per la Fundació Cercle Tecnològic de Catalunya (CTecno) davant prop de 300 representants d’empreses i professionals

El Dr. Jordi Monés, membre de la Junta Directiva i comissionat de Barça Innovation Hub (BiHub), va ser el convidat per fer una conferència sobre aquest projecte, en el marc de la presentació del Baròmetre 2017 que organitza el Cercle Tecnològic de Catalunya (CTecno) i que reuneix el sector de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació. Monés va explicar, davant de prop de 300 representants d’empreses i professionals del sector, els objectius del projecte BiHub que vol convertir el FC Barcelona en un referent mundial del coneixement i la innovació en la indústria de l’esport.

En la conferència, el Dr. Jordi Monés va explicar els objectius de Barça Innovation Hub, un projecte que forma part del Pla Estratègic 2015-2021 que vol consolidar l’Entitat com la institució esportiva més admirada, estimada i global. Amb el BiHub, que va ser presentat al món al mes de març passat, el Barça vol aconseguir que el coneixement i la innovació formin part dels signes d’identitat del Club. L’objectiu és innovar, generar, atraure, gestionar i compartir coneixement, tant propi com extern. Aquest projecte està basat en el fet que tot el coneixement que el Barça ha generat durant anys en diferents camps com els esports d’equip, el rendiment, els serveis mèdics i la nutrició, la tecnologia i les ciències socials, pot ser compartit.

L’exposició del Dr. Monés es va celebrar en el marc de la presentació de la novena edició del Baròmetre del Sector Tecnològic de Catalunya, l’estudi anual que mitjançant l’anàlisi qualitativa i quantitativa analitza la situació del sector a Barcelona i a Catalunya.

En l’acte, organitzat per la Fundació CTecno, creada el 2008 per impulsar i dinamitzar el sector de les TIC, va participar Jordi Puigneró, secretari de Telecomunicacions, Ciberseguretat i Societat Digital de la Generalitat de Catalunya; Gerardo Pisarello, primer tinent d’alcaldia de l’Ajuntament de Barcelona, i Jordi William Carnes, president de CTecno.

Declaracions del Dr. Jordi Monés:

“Agraïm al Centre Tecnològic de Catalunya CTecno l’oportunitat d’explicar el nostre projecte Barça Innovation Hub al sector de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació. Tenim molts punts en comú amb el CTecno. Un d’aquests, col·laborar amb els diferents actors públics i privats del sector en la vertebració d’un hub d’innovació digital amb vocació internacional, per això és important poder establir sinergies i ponts de connexió”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut