Local

El repte de la piscina de Leo Messi i Luis Suárez

Els dos astres del FC Barcelona, que apuren els últims dies de vacances junts amb les seves famílies, no deixen de banda el futbol

Leo Messi i Luis Suárez apuren els últims dies de vacances junts amb les seves famílies abans de tornar a la feina amb el FC Barcelona. El crac argentí, tot just casat i renovat el seu contracte amb el Club fins al 2021, i l’astre uruguaià han penjat al seu perfil oficial d’Instagram un vídeo en què demostren que tot i estar de vacances, la seva passió pel futbol no s’atura gairebé mai. Situats en un entorn idíl·lic els dos futbolistes blaugrana afronten el repte de passar-se la pilota amb el cap a dins d’una piscina, on aconsegueixen enllaçar fins a 36 tocs sense que la pilota caigui a dins de l’aigua.

Messi i Suárez ja han demostrat més d’una vegada la gran amistat que tenen entre ells i no és la primera vegada que marxen junts de vacances. Amb tot, el primer equip del FC Barcelona iniciarà la temporada 2017/18 a partir d’aquest dimecres, quan els primers jugadors aniran arribant per passar les respectives revisions mèdiques, i a partir de dijous començaran les sessions d’entrenament. Unes sessions que estaran marcades per l’estrena de l’era Valverde.

Més notícies aquí