El Barça Lassa, primer equip europeu que arriba als 500.000 seguidors a Twitter

El Barça Lassa, primer equip europeu que arriba als 500.000 seguidors a Twitter

El conjunt blaugrana és l’equip d’Eurolliga que més seguidors té a Twitter, per davant del Fenerbahçe i el Reial Madrid

El Barça Lassa, amb el seu compte @FCBBasket, ha arribat aquest dimarts als 500.000 seguidors a Twitter i s’ha convertit en el primer equip europeu que aconsegueix arribar a aquesta xifra màgica. I és que l’entitat compta amb més seguiment que equips com el Fenerbahçe d’Istanbul (468.000) o el Reial Madrid (430.000). El Barça, a més, té més seguidors que la Lliga Endesa (330.000) i l’Eurolliga (474.000).

Pel que fa a altres xarxes socials, el Barça Lassa compta amb 2,5 milions de seguidors a Facebook i 272.000 a Instagram. Els aficionats del Barça de bàsquet, doncs, poden seguir tota la informació del primer equip a través de diferents xarxes socials, així com a la web del Club.

L'NBA, referent mundial

Respecte a l'NBA, la competició amb més seguiment, entre totes les franquícies supera amb escreix els 650.000 seguidors, i els Los Angeles Lakers, amb 6,7 milions de seguidors, són l’equip amb més followers. El compte oficial de l'NBA, per la seva banda, té 26 milions de seguidors.

Així doncs, el lideratge del Barça com a Club a les xarxes socials és un fet, i les seccions blaugrana també són pioneres en el món digital.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut