Els vuitens de final dels Sub 18 blaugranes, definits

Els vuitens de final dels Sub 18 blaugranes, definits

Hi haurà duel entre l’Espanya de Martínez i Carrasco contra la Montenegro de Zizic, mentre que Sèrbia i Lituània acaben primeres de grup

El campionat d’Europa Sub 18 segueix avançant i aquest dimecres comencen els vuitens de final de la competició. La selecció espanyola de Sergi Martínez i Raimon Carrasco ha finalitzat en segona posició del grup B després de caure en el tercer partit de la fase de grups contra Itàlia. Així doncs, Espanya se les haurà contra la Montenegro de Nikola Zizic, que ha acabat en tercera posició del grup A.

Pel que fa a Sèrbia i Lituània, totes dues seleccions han acabat amb un balanç de 2-1, però han finalitzat en la primera posició del seu grup pel ‘basket average’. Andrija Marjanovic i la selecció sèrbia jugaran contra Alemanya, mentre que Arnas Velicka, amb Lituània, jugarà contra l’amfitrió, Eslovaquia, en un duel a priori molt desigual.

Cal destacar que, fins ara, Arnas Velicka és el 10è màxim anotador del torneig amb 15.7 punts, mentre que Sergi Martínez és 20è amb 12.3 punts i 6.7 rebots per partit.

Consulta aquí els horaris i els resultats dels partits

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut