Sergi Martínez, Carrasco, Velicka i Marjanovic, als quarts de final de l’Europeu Sub 18

Sergi Martínez, Carrasco, Velicka i Marjanovic, als quarts de final de l’Europeu Sub 18

Espanya supera la Montenegro de Zizic i es jugarà un lloc a les semifinals contra França, mentre que Lituània i Sèrbia també passen a quarts

La selecció espanyola de Sergi Martínez i Raimon Carrasco ha superat sense gaire problemes la Montenegro de Nikola Zizic en un partit que s’ha decidit ja abans del descans (87-61). El 52-20 del minut 20 ha donat una tranquil·litat a Espanya que s’ha mantingut fins al final. El blaugrana Martínez ha fet 17 punts i 9 rebots, mentre que Carrasco n’ha anotat 3 i ha repartit 4 assistències. El rival a quarts, la potent França.

Pel que fa a la selecció lituana, Arnas Velicka ha estat el millor de la seva selecció amb 14 punts, 7 rebots i 7 assistències davant d’una Eslovaquia que no ha sigut rival (79-55). Els lituans també seran equip de quarts de final i se les hauran contra Itàlia.

Finalment, la Sèrbia d’Andrija Marjanovic (4 punts i 5 rebots) jugarà contra Bòsnia els quarts de final després d’haver superat Alemanya per 71-64 en els vuitens, en un partit més ajustat que els dels altres blaugranes.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut