El Barça Lassa torna a l’activitat

El Barça Lassa torna a l’activitat

La plantilla ha arrencat el curs amb les revisions mèdiques i per demà dijous està prevista la primera sessió doble d’entrenament al Palau Blaugrana

Inici de curs per al Barça Lassa de futbol sala amb les obligades proves mèdiques dels jugadors que han tingut lloc aquest dimecres al matí a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. La plantilla al complet, amb 15 jugadors del primer equip i Miquel Feixas i Xavi Cols del filial, s’ha retrobat a primera hora per passar les proves i esmorzar en grup. La gran novetat ha estat la presència dels tres nous fitxatges -Rivillos, Esquerdinha i Santana- que s’han saludat per primera vegada amb la resta dels companys després que ahir s’enfundessin per primera vegada la samarreta blaugrana. D’aquesta manera es posa en marxa la segona temporada d’Andreu Plaza al capdavant del Barça Lassa amb el desig de deixar definitivament enrere la mala sort que va perseguir l’equip amb les lesions la temporada passada i amb l’objectiu de lluitar per tots els títols en joc, inclosa la UEFA Futsal Cup.

"Amb ganes de començar"

Sergio Lozano i Roger Serrano han atès a BarçaTV i els dos han coincidit en assenyalar que tenien “moltes ganes de començar la nova temporada”. Lozano es mostra il·lusionat pel retorn de l’equip a Europa i es mostra ambiciós a l’hora de reconèixer que la “UEFA Futsal Cup és el gran objectiu de la temporada”. Per la seva banda, Roger Serrano remarca que “la plantilla ha fet un salt de qualitat amb l’arribada de tres jugadors molt bons i amb experiència” -en referència a Rivillos, Santana i Esquerdinha-.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut