Rècord de participació en el VI Torneig de Cartes de Penyes i al Sopar Popular

Rècord de participació en el VI Torneig de Cartes de Penyes i al Sopar Popular

Setanta-sis parelles han assistit a la sisena edició del campionat del clàssic joc de “La Botifarra” i el Sopar Popular ha comptat amb 740 asistents

L’Auditori 1899 del FC Barcelona ha acollit aquest diumenge el VI Torneig de Cartes de Penyes, un esdeveniment impulsat per la Confederació Mundial de Penyes amb motiu del seu Congrés Mundial que té com a objectiu conjugar la passió blaugrana amb la cultura catalana i les tradicions consagrades a través d’una competició del clàssic joc de “La Botifarra”.

La parella formada per Xavier Fonoll i Alejandro Armengol de la Ciberpenya Blaugrana ha aconseguit fer-se amb la victòria del torneig, mentre que les parelles configurades per Montse Vidal i Carles Verges, de la PB Vilamajor’s, d’una banda, i per Alex i Jordi de la PB Fontalba d’Ulldemolins de l’altra, han quedat en segon i tercer lloc respectivament.

L’entrega de diplomes va anar a càrrec del president de la Confederació, Antoni Guil, del directiu de la Comissió Social responsable de Penyes, Dani Sala, del vicepresident institucional de la Confederació, Lluís Grau i del vocal de la Confederació, Pere Mentruit entre d’altres directius que també hi seran demà al 38è Congrés Mundial de Penyes.

Sopar Popular per concloure la jornada

El sopar popular d’enguany també va batre rècord de participació amb l’assistència d’unes 740 persones en un ambient festiu i barcelonista. Al llarg de l’acte no va faltar l’actuació estel·lar de Pep Plaza, el rom cremat i les havaneres a càrrec del grup Port Bo, a més de l’entrega de premis del torneig de cartes.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut