La PB Artesa de Segre i la PB Hospitalet de l’Infant guanyen el Torneig de Futbol-7 de Penyes

La PB Artesa de Segre i la PB Hospitalet de l’Infant guanyen el Torneig de Futbol-7 de Penyes

Els lleidatans es van imposar a la categoria benjamí i els tarragonins van fer-se amb el títol en categoria aleví

Aquesta tarda s’ha celebrat la final del XII Torneig de Futbol-7 de Penyes, una competició impulsada per la Confederació Mundial de Penyes del FC Barcelona amb motiu del seu XXXVIII Congrés Mundial. Els camps annexes al Ministadi han estat l’escenari del torneig que s’ha saldat amb la victòria de la PB Artesa de Segre i Comarca en categoria benjamí i la PB Hospitalet de l’Infant en categoria aleví, en dues finals en han prevalgut l’esforç i el treball en equip.

“Un any més hem demostrat que els valors blaugranes ofereixen un rerefons immillorable perquè els joves penyistes practiquin el seu esport favorit en un entorn excepcional“, comenta Paco Clos, exjugador del primer equip blaugrana i director del Torneig.

Més de 280 nens i nenes han participat en la trobada, que ha comptat amb un total de 12 equips de penyes oficials del FC Barcelona en categoria Benjamí i 10 en categoria Aleví, amb representació de 10 Federacions territorials.

Entrega de trofeus

L’entrega dels trofeus s’ha realitzat amb l’assistència del directiu del FC Barcelona Pau Vilanova, el president de la Confederació Mundial de Penyes, Antoni Guil, el director del torneig i exjugador del FC Barcelona, Paco Clos, el Síndic de Penyes, Ramon Térmens, el vicepresident de la Confederació, Lluís Grau, el tresorer de la Confederació, Vicenç Notari i el president de l'Agrupació de Penyes, Lluís Monràs. A més, també hi ha assistit altres directius de la Confederació, com Joan GiménezJordi Monturiol, Salvador Balsells o Josep Borrull.

Durant la celebració també s’ha entregat a la Federació de Penyes de Terres de l’Ebre i a la PB Leonesa el Trofeu Josep Maria Profitós, un reconeixement al bon comportament mostrat durant la competició que s’atorga a l'equip que ha aconseguit acumular més targetes “Valor Barça”, unes cartolines que se sumen a les clàssiques vermella i groga i que es mostren al jugador que actua seguint els valors del FC Barcelona.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut