Comença l’stage d’Encamp

Comença l’stage d’Encamp

El Barça de futbol sala ha escollit Andorra per vuitena temporada consecutiva per fer-hi una estada de 6 dies i treballar, sobretot, en la preparació física de l’equip

El Barça Lassa de futbol sala ja ha arribat a Encamp (Andorra) per fer-hi un stage de pretemporada de 6 dies. L’equip treballarà a partir d’aquest dimecres en dobles i triples sessions de treball. Els entrenaments no només tindran lloc a la pista i al gimnàs, com és habitual, sinó que també es traslladaran a plena natura amb les ja tradicionals sessions de carrera continua al Camí de les Pardines, a 1600 metres d’altitud. “Aprofitem per treballar el fons físic en un entorn privilegiat i sense la calor que fa aquests dies a Barcelona”, explica el segon entrenador Miguel Andrés. Al marge dels entrenaments, el cos tècnic també ha preparat activitats grupals amb l’objectiu de “fugir de la rutina habitual i enfortir les relacions personals i l’ambient de grup al vestidor”, explica Miguel Andrés.

Vuitena temporada consecutiva a Andorra

Aquesta serà la vuitena temporada consecutiva que l’equip fa l’stage de pretemporada a Encamp. Fins aleshores, l’equip feia la pretemporada al Montanyà. Durant l’estada, Andreu Plaza i el capità Paco Sedano tenen previst oferir el proper dijous a les 13,45h una roda de premsa al Comú d’Encamp que comptarà amb la presencia del cònsol major, l’Honorable sr. Jordi Torres Arauz. A més, el proper divendres a les 17,30h l’equip farà un entrenament amb els nens de l’Àrea de Jovent del Comú d’Encamp.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut