Setmana de retrobaments, sessions i partits

Setmana de retrobaments, sessions i partits

El tècnic Fran Sánchez començarà a treballar amb gran part del grup abans dels dos amistosos del cap de setmana a Albi (França)

Superada l’estada a La Vall d’en Bas, la pretemporada del Barça Femení continuarà a un ritme frenètic aquesta setmana. Entre dilluns i dijous hi ha previstos sis entrenaments a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Posteriorment, de divendres a diumenge, l’activitat es traslladarà a Albi (França), on l’equip disputarà dos amistosos més.

Durant aquests set dies, l’entrenador Fran Sánchez continuarà sumant efectius. I és que a la sessió del dilluns a la tarda les internacionals amb Espanya s’incorporaran amb el grup. El dimarts a la tarda faran el mateix Line Røddik i Fabiana Simoes. D’aquesta manera, només faltaran Patri Guijarro i Aitana Bonmatí –disputant l’Europeu sub-19-, així com Toni Duggan i Lieke Martens, que arribaran el dimarts 22.

D’altra banda, en aquest inici de setmana, el cos tècnic seguirà comptant amb quatre futbolistes del filial: Laura Martínez, Anna Torrodà, Candela Andújar i Claudia Pina.

PLANNING SETMANAL FC BARCELONA FEMENÍ

Dilluns 14:
Entrenament (tarda)

Dimarts 15: Entrenament (matí i tarda)

Dimecres 16: Entrenament (matí i tarda)

Dijous 17:  Entrenament (matí)

Divendres 18: Viatge a Albi + Olympique Marsella vs FCB Femení (18.30h)

Diumenge 20: ASPTT Albi vs FCB Femení (14.00h)

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut