Sopar de germanor d’inici de temporada

Sopar de germanor d’inici de temporada

Els nous fitxatges Esquerdinha, Mario Rivillos i Leo Santana van agrair la bona acollida del grup en un àpat organitzat per la plantilla i el cos tècnic per reforçar el bon ambient del vestidor en plena estada de pretemporada

Després de quatre dies de dobles i triples sessions d’entrenament, la plantilla del Barça Lassa de futbol sala va gaudir d’unes hores lliures per desconnectar durant la tarda de dissabte. Els jugadors van sortir de la rutina de concentració i la majoria va optar per una tarda de compres per Andorra la Vella. A la nit, jugadors i cos tècnic es van trobar per fer un sopar de germanor d’inici de temporada.

Com ja és tradicional en aquests sopars, la plantilla va donar la paraula als nous. Esquerdinha, Rivillos i Léo Santana van agrair al grup l’excel·lent acollida que han tingut i els tres van coincidir que lluitaran “per guanyar títols” amb la samarreta del Barça. A la trobada no hi va faltar tampoc el mànager esportiu de la secció, Txus Lahoz, que va ser l’encarregat de fer un brindis i “desitjar el millor” per a la temporada que comença.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut