Local

S’acaba l’stage amb els objectius complerts

El Barça Lassa posa punt i final a sis dies de treball a Encamp amb un balanç més que positiu per l’alt nivell dels entrenaments i la bona integració al grup d’Esquerdinha, Rivillos i Santana

“Estem cansats però molt satisfets per la feina ben feta”, explicava Marc Tolrà tot just acabar l’últim entrenament del Barça Lassa a Encamp. “Com sempre hem pogut treballar molt a gust i molt tranquils en un entorn natural fantàsitc i amb una temperatura molt agradable”, valora Tolrà. L’equip torna a Barcelona amb els deures fets. El cos tècnic ha incidit, sobretot, en la preparació física de l’equip durant l’estada a Encamp i també s’ha fet treball tàctic en les sessions de pista. “Tot resulta més fàcil que la temporada passada perquè ja partim d’una base sòlida i es tracta de consolidar conceptes i introduir els nous fitxatges a la nostra metodologia de treball”, diu Tolrà. En aquest sentit, Marc Tolrà també ha volgut destacar l’alt nivell dels entrenaments. “Som una plantilla de 15 i tothom treballa al màxim des del primer dia per intentar convèncer l’entrenador”, explica el tercer capità.

La convivència, fonamental

Al marge dels entrenaments, la plantilla ha conviscut durant sis des i el cos tècnic ha preparat activitats lúdiques -un torneig de pàdel i un sopar de germanor- per enfortir l’ambient de grup i facilitar la integració dels nous fitxatges: Esquerdinha, Rivillos i Léo Santana. “Són tres jugadors fantàstics que segur que ens ajudaran molt i que han arribat amb una actitud immillorable per sumar des del primer minut”, diu Tolrà. En l’aspecte social, la presència del Barça Lassa a Encamp tampoc ha passat desapercebuda una temporada més a Andorra, i ja en van vuit. L’equip ha organitzat un entrenament amb nens i la plantilla ha participat en una recepció al Comú d’Encamp. “El tracte de la gent ha estat fantàstic i ens han fet sentir com a casa”, destaca Tolrà. Aquest dilluns l’equip torna a Barcelona i la plantilla gaudirà d’un merescut dia de descans abans de tornar a la feina per seguir amb la pretemporada.

Més notícies aquí