El Cadet A es posa en marxa

El Cadet A es posa en marxa

L’equip de Franc Artiga ha iniciat avui la pretemporada amb el repte de completar la darrera etapa formativa amateur de la generació del 2002 i assolir la desena Lliga consecutiva de la categoria

El Cadet A s’ha posat en marxa aquesta tarda a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. L’equip de Franc Artiga, format per 23 jugadors de la generació del 2002, té davant seu un doble repte apassionant: completar la darrera etapa formativa amateur abans del seu pas a la categoria juvenil i assolir la desena Lliga consecutiva a la Divisió d’Honor Cadet.

El Cadet A de Franc Artiga i Xavier Franquesa marxarà el dijous a Prades per realitzar l’estada de pretemporada fins el diumenge 20 d’agost. El dissabte jugarà un partit amistós contra el Reus (10.30 hores) i el diumenge contra el Nàstic de Tarragona (10.30 hores). Una setmana després, del 25 al 27 d’agost, l’equip disputarà el Torneig d’Alzira on es trobarà a rivals de primer nivell com el Vila-real, València, Llevant, Atlètic de Madrid i Reial Madrid.

Tres fixatges

La plantilla del Cadet A està formada per 20 jugadors que la temporada passada es van proclamar campions de Lliga amb el Cadet B de Cristian Catena i pels tres nous fitxatges: el porter Pablo Cuñat, que arriba procedent del Paterna, i el central i el davanter de la Damm, Gerard Gómez i Andy Villar. L’equip el completen els porters Pol Tristán i Ramon Vila, els defenses Marc Alegre, Marc Faja, Ivan Julian, Joel López, José Martínez, Marc Lachèvre, que aquesta temporada canvia de posició, i Aschalew Sanmartí; els centrecampistes Àlex Rico, Marc Doménech, Ilaix Moriba, Robert Navarro, Nico González i Martí Riera, i els davanters Zacarias Ghailan, Pablo Moreno, Raúl Martínez, Anwar Mediero i Jaume Jardí. El Cadet A debutarà a la Lliga el 16 de setembre al complicat camp del Gimnàstic de Manresa.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut