Local

Esquerdinha: “Sento orgull de jugar al Barça”

Després de dues setmanes a l’equip, el brasiler diu que ja se sent “part de la família” i el seu principal desig és “guanyar títols” de blaugrana

Esquerdinha arriba al Barça en el millor moment de la seva carrera. És un jugador experimentat. Va marxar amb 26 anys cap a Rússia després de guanyar 1 Lliga i una Copa amb ElPozo i ser proclamat dues vegades millor pivot de la LNFS. Amb el Dina, Esquerdinha també ha guanyat una Lliga i una Copa i ha estat màxim golejador de la Lliga russa. “Sóc un jugador més complet i més madur del que va marxar cap a Rússia”, diu convençut. El brasiler ha concedit una entrevista a BarçaTV per parlar dels seus primers dies al Club i marcar els objectius per a la temporada. “Sento orgull de jugar al Barça”, reconeix. I sobre les expectatives que ha generat la seva arribada i també la de Rivillos i Léo Santana, ho té molt clar: “El que volem és que tot el que s’espera de nosaltres es compleixi a final de temporada amb els títols”.

DECLARACIONS DE LEANDRO ESQUERDINHA:

JUGAR AL BARÇA: “És un orgull que et cridi el Barça i per això vaig posar tot de part meva perquè es concretés el fitxatge quan em van contactar. Estic molt feliç de formar part d’aquest club i d’aquesta plantilla. La paraula per definir com em sento està clara: orgull”.

INTEGRACIÓ: “Em sento molt a gust. Durant l’estada a Andorra m’han fet sentir part de la família de l’equip i espero que això a la llarga s’acabi traduint en resultats. Els tres jugadors que acabem d’arribar el que volem és sumar des del primer dia i convertir-nos en un més del grup. I que tot el que s’espera de nosaltres es compleixi a final de temporada amb els títols”.

MADURESA: “Arribo en el millor moment de la meva carrera al Barça. Després de cinc temporades a Rússia ara sóc un jugador més complet i més madur que el que se’n va anar. Puc jugar d’esquena a porteria i amb espais. Em trobo a gust jugant de 4 i amb joc de pivot. Estic a disposició del míster per al que necessiti”.

POTENCIAL: “Tenim un equip molt compensat i amb un gran potencial ofensiu. El que volem ara és construir un equip fort a partir d’una defensa que rebi pocs gols. El secret està en l’equilibri entre la defensa i l’atac”.

OBJECTIUS: “Volem lluitar per totes les competicions, però està clar que la UEFA Futsal Cup és la que fa més il·lusió per ser una competició europea”.

Més notícies aquí