UE Olot – FC Barcelona Femení (prèvia): Tot comença a Olot

UE Olot – FC Barcelona Femení (prèvia): Tot comença a Olot

18.30 hores: El Barça Femení 2017/18, amb molts reforços del filial, debuta amb un amistós davant d’un equip de nova creació

En plena estada a la Vall d’en Bas, el Barça Femení 2017/18 disputa el primer amistós de la pretemporada aquest dimecres a la tarda al camp de l’Olot. Serà, doncs, l’estrena del conjunt dirigit per Fran Sánchez, que presentarà com a novetats dos dels cinc fitxatges fins al moment: Natasa Andonova i Élise Bussaglia. La macedònia ja suma deu dies de treball, mentre que la francesa es va incorporar dilluns a la disciplina culer.

No hi seran encara les altres onze internacionals que van disputar l’Europeu, ni Fabiana, ni Patri Guijarro i Aitana Bonmatí, amb Espanya sub-19.

Marta Unzué, baixa

Tampoc Marta Unzué. Segons els Serveis Mèdics del Club, la jugadora té una lesió en el recte femoral de la cuixa esquerra i es recuperarà a Barcelona. Una altra absència és la de Laia Codina (del B), amb molèsties al quàdriceps de la cama esquerra. D’aquesta manera, el cos tècnic afrontarà el duel amb 9 jugadores del primer equip i 10 del filial.

L’Olot, per la seva banda, és un equip de nova creació i jugarà el primer compromís des del seu naixement. Per al Barça, aquest serà el primer dels dos amistosos que inclou l’estada a la Vall d’en Bas, ja que dissabte al migdia l’equip es veurà les cares amb l’AEM Lleida a Les Preses.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut