Xavi Pascual i Víctor Tomàs: “Sempre és un plaer venir a Encamp”

Xavi Pascual i Víctor Tomàs: “Sempre és un plaer venir a Encamp”

En la roda de premsa al costat del Cònsol Major d’Andorra, Jordi Torres, el tècnic i el capità del Barça Lassa han destacat les qualitats de l’entorn per a l’estada de pretemporada

Com ja és habitual en les darreres temporades, el Barça Lassa d’handbol s’ha traslladat a Andorra per fer-hi una estada de pretemporada de cinc dies. Tranquil·litat, bones instal·lacions i un clima més suau que a Barcelona. Això és el que busca l’equip a Encamp per començar a preparar una exigent temporada farcida de competicions.

Aquest dilluns, ja en el quart dia de l’equip a terres andorranes, el tècnic Xavi Pascual i el capità Víctor Tomàs han fet una roda de premsa a l’Ajuntament del Comú d’Encamp acompanyats del Cònsol Major d’Andorra, Jordi Torres. A la roda de premsa, tots dos han fet una valoració molt positiva de les qualitats de l’espai i les condicions que ofereix Encamp, on s’hi fa una part de la pretemporada des de fa molts anys. “Sempre és un plaer venir, ens hi trobem com a casa. Les instal·lacions són magnífiques i esperem seguir venint”, ha dit el tècnic blaugrana. En la mateixa línia s’ha mostrat el capità, que ha afirmat que “sempre ens trobem totes les comoditats, i que seguim venint demostra com de bé hi estem”.

Després que Jordi Torres, Cònsol Major d’Andorra, valorés molt positivament la presència cada any del Barça Lassa, Xavi Pascual i Víctor Tomàs també han parlat en clau esportiva abans d’iniciar la temporada oficial. El tècnic ha destacat l’ambició dels seus jugadors per intentar repetir èxits, i ha valorat les incorporacions de Jure Dolenec, Alexis Borges i Yanis Lenne –que s’incorporarà en tornar d’Andorra. Després ha parlat de la participació a la Super Globe, que es disputarà del 25 al 28 d’agost a Qatar: “Sempre que hi ha un títol en joc el volem guanyar, però sense tornar-nos bojos”, ha dit pensant en una temporada que serà llarga i exigent.

En la mateixa línia s’ha referit Víctor Tomàs a l’hora de valorar l’inici de curs. “Som un equip pensat per lluitar per tots els títols. A Europa l’objectiu és ser a la Final Four, i si hi arribem intentar fer un pas més que l’any passat per intentar guanyar-la”, ha explicat el capità blaugrana.

En acaba la roda de premsa s’ha fet un intercanvi de regals entre els protagonistes –s’ha entregat una samarreta signada per l’equip al Cònsol Major-, i després s’ha sumat tot l’equip del Barça Lassa per fer una fotografia de grup a les portes de l’Ajuntament del Comú d’Encamp.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut